Sănătatea spirituală înseamnă trăirea cu scop în această viață, schimbarea percepției asupra ta și asupra a tot ceea ce te înconjoară, menținerea păcii interioare indiferent de nebunia și agitația din jurul tău. Sănătatea spirituală creează un echilibru între aspectele fizice, psihologice și sociale ale vieții umane.

Vezi programele pentru sănătatea spirituală și nu numai!

Iei o decizie
Vrei să schimbi ceva la tine? Sau vrei să schimbi ceva în stilul tău de viață? Analizează programele mele special concepute pentru a te ajuta să te regăsești, să devii stabilă și echilibrată emoțional, să fii mai conectată cu tine însăți și cu cei din jur, să iubești și accepți femeia care ești ca să poți fi mai împlinită și de succes, în abundență în toate etapele și domeniile vieții tale.
1
Hai să vorbim
Stabilește acum o întâlnire gratuită de 30 minute de evaluare a provocărilor și a stării tale actuale și vom stabili împreună ce program ți se potrivește cel mai bine.
2
Asumă-ți responsabilitatea
Indiferent dacă ai ales programul singură sau îl alegem împreună, asumă-ți responsabilitatea pentru decizia luată. Numai tu poți face schimbarea.
3
Transformarea ta se întâmplă
Programele mele sunt concepute în așa fel încât schimbările sunt la nivel subtil, la nivel de subconștient și transformarea este profundă și definitivă.
4

Revitalizează-te

Uită de tot ce ai făcut până acum și fă doar asta 🤲

💯Garantat vei avea ENERGIE și Forță Vitală să faci tot ce îți propui și să reușești să te și bucuri de ceea ce faci 🙂 chiar dacă nu îți place 😣

Este vorba despre programul de 7 zile de echilibrare energetică „Revitalizează-te„ care te ajută să îți echilibrezi și crești forța vitală ca să ai energie să faci tot ce îți propui cu bucurie!

Societatea modernă pune o presiune foarte mare pe femei, care trebuie să joace în mod simultan tot felul de roluri pentru a fi apreciate. 

Asemenea unui vampir energetic, societatea, aşa cum este construită astăzi, ne slăbeşte forţa vitală până la epuizare, fapt care conduce la aceste nenumărate dezechilibre, dacă noi singure nu facem ceva. 

Forța vitală menține organismul în echilibru energetic. 

O forță vitala echilibrată și puternică face întreaga ființă să își desfășoare armonios activitățile pentru că guvernează întreaga ființă umană în toate aspectele ei: fizic, mental, emoțional, spiritual, este ceea ce ne aduce ideile inspirate, creativitatea, energia noastră, motivația…este ceea ce ne ține „vii„.

O forță vitală slăbită și dezechilibrată duce la nealiniere în corp, la nemulțumiri, suferință, frustrare, confuzie, copleșire, chinuială, lipsa abundenței,  a unei vieți trăite armonios, până la diverse dureri, afecțiuni și boli grave. 

Ea este legată de cele mai înalte niveluri vibraţionale.

În ce constă programul de 7 zile?

  • dimineața invocația zilnică (de citit) + dans de trezire a forței vitale
  • seara journaling + dans eliberare a energiei negative
  • respirația alternativă pe nări de calmare a minții și centrare
  • meditație de eliberare: luni, marți și miercuri
  • meditație de împământare și echilibrare: miercuri, joi și vineri
  • meditație de vindecare și creștere a forței vitale: vineri, sâmbătă și duminică

Curs de miracole

Este un curs de trezire FABULOS, un instrument foarte valoros pentru creșterea ta spirituală! Este năucitor pentru minte și schimbă complet viziunea asupra a ceea ce suntem. Practic transformă frica în iubire.

DE CE să participi la curs?

ca să fii mai conștientă de tine. Prin lecțiile și exercițiile zilnice de introspecție și autoreflecție vei obține o înțelegere mai profundă a gândurilor, credințelor și emoțiilor tale și înveți cum să-ți schimbi percepțiile către o perspective pozitive și pașnice. Astfel vei ajunge la o liniște și pace interioară indiferent de agitația din jur.

ca să ai relații mai bune cu tine și cu cei din jur. Prin acest curs descoperi că toate relațiile sunt oportunități de vindecare, descoperire și creștere spirituală, astfel vei putea avea relații mai sănătoase și mai împlinite.

ca să ai un mai mare simț al scopului. Cursul de miracole te încurajează să-ți recunoști valoarea din cadrul comunității spirituale universale din care și tu faci parte. Astfel, poți experimenta un sens mai mare al vieții și mai multă împlinire în viața ta.

Este pentru tine dacă și tu cauți pace interioară, creștere și transformare spirituală. Cursul ține un an de zile, un an de zile de aprofundare, de reflecție profundă, de schimbare a percepției asupra noastră, a lumii, a Universului, de transformare. O minte neantrenată nu poate realiza nimic. Scopul exerciţiilor zilnice este să-ţi antreneze mintea într-un mod sistematic în vederea obţinerii unei percepţii diferite a fiecărei fiinţe şi a fiecărui lucru din lume, pentru a obține liniștea și pacea interioară. De aceea este esențială practicarea lui într-un grup, un grup de susținere, un grup unit pentru realizarea unui scop comun, de trezire a conștiinței, de transformare a percepției și de acceptare a iubirii a tot ceea ce este în viața noastră. Grupul este un mod mai sigur de a parcurge tot cursul pentru 365 zile, mai ales pentru cele care renunță mai ușor înainte de a finaliza ceva, cărora le este greu să se mențină pe un curs singure și să se motiveze pentru a finaliza ceea ce au început.

Unde are loc cursul?

Cursul are loc pe un grup de facebook privat, unde voi pune zilnic lecția de practicat, plus textul de ascultat sub formă de meditație. Vei primi pașii după ce efectuezi plata.
Cursul poate fi început oricând.

Îți arată progresul dacă bifezi „efectuat„ în fiecare zi și atunci știi data viitoare unde ai ajuns.

Va exista și un grup de whatsapp în care zilnic îți voi reaminti efectuarea lecției, în care să comentam ce simțim, ce conștientizări și revelații avem, ce provocări și sărbătoriri.

Hai cu mine în acest curs! Îți va schimba viața total în bine fără întoarcere, cu abundență pe toate planurile!

Cât este investiția mea dacă vreau să plătesc lunar?

198 lei pentru plata lunară, total 2376 lei, pentru tot cursul de 1 an de zile cu tot ce conține, acces pe viață, îl poți face de câte ori dorești, în ritmul tău.

Cât este investiția mea dacă vreau să plătesc semestrial?

665 lei pentru plata în 3 rate (la fiecare 4 luni) total 1995 lei, asta ar însemna 166 lei/lună pentru tot cursul de 1 an de zile cu tot ce conține, acces pe viață, îl poți face de câte ori dorești, în ritmul tău.

Cât este investiția mea dacă vreau să plătesc integral?

1444 lei pentru plata integrală pentru tot cursul de 1 an de zile cu tot ce conține, acces pe viață, îl poți face de câte ori dorești, în ritmul tău. Asta ar însemna 120 lei/lună. Ce înseamnă acum 120 lei/lună investiți în transformarea ta spirituală?

Yoga meditativă REChargeYoga 

Este o știință meditativă a subconștientului pe care orice femeie ar face bine să o cunoască, să o învețe și să o practice.

Este total altceva decât ce găsești pe piață în acest moment.
Ne folosim de corp ca să ajungem direct la subconștient.
Ne inducem o stare profundă de relaxare a corpului și a minții în același timp ca să lăsăm loc creativității, inspirației, bucuriei și păcii să vină la noi.
Toate sesiunile se desfășoară cu ochii închiși ca o întreagă meditație.

Obiectiv: reechilibrarea întregului organism și resetarea sistemului nervos de autocontrol prin inducerea unei stări profunde de relaxare.

DE CE să participi?

a obține mai multă răbdare și autocontrol, claritate și idei noi inspirate, liniște mentală, mai multă atenție și concentrare

deblocarea subconștientului de credințe limitative și traume prin asane/posturi

eliberarea emoțiilor blocate în corp

eliberarea stresului și anxietății

îmbunătățește postura corporală și performanțele fizice ale corpului

creșterea rezistenței și mentale și fizice la boli și îmbunătățirea imunității

aliniere osoasă și diminuarea durerilor din corp, în special lombare

redă mobilitatea și crește flexibilitatea articulațiilor și mușchilor dar și cea mentală

îmbunătățirea calității somnului

îți încarcă bateriile de energie pentru o mai lungă perioadă de timp

Dacă ești stresată, agitată fără timp și energie, copleșită la propriu, practică această yoga zilnic.
Dacă ai energie și timp pentru tine dar ești stresată și presată de diverse taskuri, practică această yoga de 3-4 ori pe săptămână.
Dacă ești calmă, liniștită, totul curge lin cu bucurie, practică această yoga de 1 – 2 ori pe săptămână.

CUM se desfășoară?

Sesiuni online live de o oră de două ori pe săptămână pe bază de abonament lunar.

CÂND?

Marți și joi de la ora 10.00 – 11.00 dar datele sunt flexibile în funcție de grupe.
Oricum sesiunile vor fi înregistrate și vei putea să le refaci în timpul tău timp de o săptămână până la următoarea sesiune, tocmai să le poți face într-o săptămână când dorești, de câte ori dorești.

Începe acum

Să înveți abilități esențiale pentru a trăi o viață echilibrată emoțional!

(Visited 127 times, 1 visits today)