Sănătatea fizică

Sănătatea fizică include un stil de viață trăită conștient și echilibrat în modul optim la nivel fizic. Include un stil de viață trăită conștient și echilibrat în modul optim la nivel fizic.

Sănătatea emoțională

Sănătatea emoțională cuprinde starea de bine emoțională, adică optimismul, respectul de sine, acceptarea și iubirea de sine, capacitatea de a împărtăși emoții, de a le procesa și gestiona.

Sănătatea mentală

Sănătatea mentală ține de a avea o mentalitate sănătoasă (convingeri, percepții, gânduri, idei, programe) și de a menține o atitudine mentală pozitivă care te duce la o calitatea ridicată a vieții.
Înveți cum să trăiești echilibrată emoțional! 

Program

De la îndoială la încredere în sine

Totul începe cu o decizie

Este un program practic prin care vei prinde drag de tine, te vei descoperi și înțelege mai bine și te vei respecta și iubi mai mult.
De ce să afli toate astea?

  • ca să trăiești o viață echilibrată de care să te bucuri în orice moment, nu numai în vacanțe și concedii;
  • ca să știi în orice moment de ce acționezi cum acționezi, să știi să îți gestionezi emoțiile și gândurile ca să ai o viață în armonie cu tine și cu cei din jur;
  • ca să te simți răsfățată la propriu de tot ce întâlnești, de tot ce vezi, de tot ce auzi, de tot ce simți. Fără teamă. Fără îndoială. Fără frustrări.
    Doar cu înțelegere, bucurie și pace interioară.

Programul ajută la îndepărtarea poverilor psihologice ale trecutului, conștientizarea diferitelor reacții și comportamente, înțelegerea emoțiilor și procesarea lor.

Vei elibera emoții dureroase: furie, autocritică, vinovăție, resentimente, frustrare, frică, neiertare, nesiguranță și vei descoperi propriile calități și resurse interioare pentru a crește încrederea în tine și a te iubi mai mult.

Preț special:
777 lei
444 lei

Programul constă în:

Teme zilnice de autosugestie (10 – 15′) timp de 44 de zile ce constă în:
  • video în care îți explic practica zilnică (44 video)
  • meditație cu afirmații de ascultat și repetat (15 meditații – una la 3 zile) 
  • caiet de lucru pentru aprofundare (câte unul zilnic cu 2-3 întrebări)
  • grup suport pe Facebook dedicat celor care participă la program
Totul în ritmul tău, în confortul casei tale, în fața oglinzii tale, fără să te critice sau judece nimeni.
Suportul meu îl ai tot timpul pe messenger (dacă vrei un răspuns în particular) sau în grupul de facebook (ceea ce recomand) pe care poți scrie ori de câte ori ai vreo nelămurire, trăire neînțeleasă sau tot felul de provocări care te scot din ritmul tău zilnic. Energia grupului este fantastică și asta ajută foarte mult pentru motivație, experiențe diferite sau asemănătoare din care înveți, inspirație și suportul unor femei care merg în același sens cu tine, pe același obiectiv.
Iei o decizie
Vrei să schimbi ceva la tine? Sau vrei să schimbi ceva în stilul tău de viață? Analizează programele mele special concepute pentru a te ajuta să te regăsești, să devii stabilă și echilibrată emoțional, să fii mai conectată cu tine însăți și cu cei din jur, să iubești și accepți femeia care ești ca să poți fi mai împlinită și de succes, în abundență în toate etapele și domeniile vieții tale.
1
Hai să vorbim
Stabilește acum o întâlnire gratuită de 30 minute de evaluare a provocărilor și a stării tale actuale și vom stabili împreună ce program ți se potrivește cel mai bine.
2
Asumă-ți responsabilitatea
Indiferent dacă ai ales programul singură sau îl alegem împreună, asumă-ți responsabilitatea pentru decizia luată. Numai tu poți face schimbarea.
3
Transformarea ta se întâmplă
Programele mele sunt concepute în așa fel încât schimbările sunt la nivel subtil, la nivel de subconștient și transformarea este profundă și definitivă.
4

Sănătatea fizică, sănătatea emoțională și sănătatea mentală  sunt strâns legate între ele. 

Gândurile reflectă convingerile, atitudinile și percepțiile noastre despre noi înșine și despre lumea din jurul nostru. 

Gândurile declanșează emoții care ne influențează comportamentul și acțiunile care au consecințe în corpul fizic și funcționarea lui în modul optim.

De exemplu, dacă simțim emoții de frică sau teamă, putem evita anumite situații sau persoane pe care le percepem ca amenințătoare. 

Dacă ne simțim încrezători, s-ar putea să ne asumăm riscuri și să ne urmărim obiectivele cu mai multă energie și forță vitală.

Este important să fim conștienți de gândurile și emoțiile noastre și să adoptăm un stil de viață prin acțiuni pozitive care ne susțin sănătatea generală.
De aceea am creat special pentru tine acest program.

Începe acum

Să înveți abilități esențiale pentru a trăi o viață echilibrată emoțional!

Vreau programul
De la îndoială la încredere în sine​
(Visited 13 times, 1 visits today)