Astăzi este Lună Plină! 🌝
 
Și nu este o simplă Lună Plină, ci este Lună Plină Roz și în Balanță care vine cu îndemnarea de a ne îndrepta atenția către relațiile noastre.
 
Numele de roz nu are nicio legătură cu culoarea lunii, ci cu faptul că aceasta corespunde cu înflorirea timpurie de primăvară a unei anumite flori sălbatice native „mușchiul roz„.
 
Și ca orice Lună Plină vine cu eliberare, un moment puternic pentru iertare, eliberare, creștere și echilibrare în relațiile noastre.
 
⚖️ Balanța este semnul echilibrului și al armoniei, iar una dintre componentele unei relații armonioase este comunicarea deschisă și sinceră, fără a ne sta în cale credințele și limitările vechi.
 
Specialiștii propun 4 pași pe care să îi facem în timpul acestei Luni Pline în Balanță:
 
1️⃣ Acordă-ți timp pentru a reflecta la modul în care comunici cu cei din jurul tău.
Ce poți tu îmbunătăți în comunicarea cu aceștia?
 
2️⃣ Încearcă să te pui în papucii celuilalt pentru a încerca să înțelegi și perspectiva lui. Empatia poate duce la relații înălțătoare și o viață armonioasă.
 
3️⃣ Iartă și eliberează modelele și tiparele vechi
Lunile pline sunt asociate cu eliberarea, eliberarea a ceea ce nu ne mai servește, iar această Lună Plină Roz din Balanță vine pe echilibrare și nu face excepție…pentru echilibrare este nevoie întâi să eliberezi.
 
Fă-ți timp pentru a reflecta la obiceiuri care te pot împiedica în relațiile tale.
 
Fie că este vorba a evita conflictul sau despre un obicei de a pune nevoile altora înaintea nevoilor tale, eliberează ceea ce simți că nu funcționează, ceea ce aduce tensiune și încordare.
 
Pentru asta ți-am pregătit și eu un ajutor: o meditație de iertare și eliberare a conflictelor pe Lună Plină în Balanță!
Ascultă meditația aici  👉 https://youtu.be/xuUeXLW9wkM 
 
4️⃣ Pune-te pe primul loc și cultivă iubirea de sine
Asigură-te că acorzi prioritate propriilor nevoi și practică iubirea de sine, indiferent ce înseamnă asta pentru tine: o baie relaxantă, timp în natură, un pahar de vin bun, un film captivant sau pur și simplu stabilirea de limite sănătoase.
 
Fie ca Luna Plină să își reverse către tine energia influentă în modul cel mai potrivit pentru tine! 🤍💗
 
Bucură-te de meditație! 
 
Cu iubire, 
Irina 
(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *