Menținerea stării de vibrație pe frecvențe înalte prin practici feminine

Fiecare emoţie are o anumită frecvență de vibraţie, ca orice lucru din jurul nostru, de altfel. Dacă eşti liniştită, calmă, îngăduitoare, tolerantă, blândă, veselă, fericită înseamnă că ai o vibraţie pozitivă, înaltă. Dacă din contra, eşti irascibilă, nervoasă, supărată, nemulțumită, bârfeşti, judeci, critici mereu, atunci cu siguranţă vibrezi foarte jos. Și încă ceva, dacă stai în vibrație înaltă nu mai ajungi să trăiești emoții de vibrație joasă…de aceea prin practicile mele pe care recomand să le faci zilnic, poți menține vibrația ridicată și trăi o viață împlinită, pentru că astfel atragi abundență pe toate planurile.

Program:

Program de menținere a vibrației ridicate prin practici feminine

Aceste program este conceput pentru:

  • a obține mai multă răbdare și autocontrol, claritate și idei noi inspirate, liniște mentală, mai multă atenție și concentrare
  • eliberarea emoțiilor blocate în corp
  • eliberarea stresului și anxietății
  • îmbunătățirea calității somnului
  • îți încarcă bateriile de energie pentru o mai lungă perioadă de timp

Cum? Când? De ce?

Dacă ești stresată, agitată fără timp.
Iei o decizie
Vrei să schimbi ceva la tine? Sau vrei să schimbi ceva în stilul tău de viață? Analizează programele mele special concepute pentru a te ajuta să te regăsești, să devii stabilă și echilibrată emoțional, să fii mai conectată cu tine însăți și cu cei din jur, să iubești și accepți femeia care ești ca să poți fi mai împlinită și de succes, în abundență în toate etapele și domeniile vieții tale.
1
Hai să vorbim
Stabilește acum o întâlnire gratuită de 30 minute de evaluare a provocărilor și a stării tale actuale și vom stabili împreună ce program ți se potrivește cel mai bine.
2
Asumă-ți responsabilitatea
Indiferent dacă ai ales programul singură sau îl alegem împreună, asumă-ți responsabilitatea pentru decizia luată. Numai tu poți face schimbarea.
3
Transformarea ta se întâmplă
Programele mele sunt concepute în așa fel încât schimbările sunt la nivel subtil, la nivel de subconștient și transformarea este profundă și definitivă.
4

Începe acum

Să înveți abilități esențiale pentru a trăi o viață echilibrată emoțional!

Vreau programul de menținere a vibrației ridicate prin practici feminine

(Visited 122 times, 1 visits today)