- apariții media -

Irina Constantin

Sunt Wellbeing Mentor și de 7 ani de când sunt pe drumul dezvoltării personale am ajutat persoanele ocupate să se dezvolte personal, să facă schimbări curajoase în viață și să se uite la ele cu prețuire.

În ultimii 3 ani, am creat propriul meu program transformațional prin care ghidez femeile care au ajuns într-un stadiu de realizări (familie, casă, copii, misiune/job satisfăcătoare, vacanțe), dar sunt într-o perioadă de confuzie, nu se simt împlinite, au impresia că este ceva în neregulă cu ele, să obțină pace interioară și împlinire sufletească ca să trăiască viața cu bucurie. Toate astea vin la pachet cu prețuirea de sine și cu a fi tu însăți în puterea ta deplină.

Am trecut la programe de grup pentru a putea ajuta cât mai multe femei să își trăiască viața fiind împăcate cu ele însele, cu ușurință și bucurie așa cum doresc.

Am convingerea că fiecare dintre noi are puterea de a ne schimba viața și a oferi valoare în jurul nostru. Dacă fiecare dintre noi, mămicile creative ne lăsăm amprenta schimbării în jur și asupra copiilor noștri vom reuși să facem o schimbare de proporții în comunitățile din care facem parte.

Irina Constantin

Timp de 14 ani am lucrat în multinaționale în vânzări leasing mașini, până când viața mi-a dat o mare provocare (un copil surd).

După ce am reușit să îl văd pe el un copil integrat cu succes în societate (cu implant cohlear bilateral), mi-am dedicat viața în a ajuta oamenii să aibă pace interioară și să-și găsească echilibrul ca să trăiască viața așa cum își doresc!

Am creat propria metodă transformațională pentru femei ca să obțină pacea interioară, echilibrul emoțional, să se prețuiască și să fie ele însele în puterea lor deplină!

Pentru că se poate! Așa cum și eu am reușit și am ajutat și alte femei să reușească!

Îmi doresc să te învăț și pe tine secretele echilibrului și păcii interioare.

Vreau să descoperi și tu cum poți trăi viața cu pace interioară, bucurie, ușurință și plăcere, cu prețuire și iubire de sine!

- apariții media -

Cum pot fi eu de ajutor în transformarea ta către un stil de viață sănătos și echilibrat

Obține sănătate fizică,
emoțională și mentală

Sănătatea fizică include un stil de viață trăită conștient și echilibrat în modul optim la nivel fizic.

Obține sănătate
spirituală

Sănătatea spirituală creează un echilibru între aspectele fizice, psihologice și sociale ale vieții.

Obține împlinire
sufletească

Fiecare emoţie are o anumită frecvență de vibraţie, ca orice lucru din jurul nostru, de altfel.
(Visited 78 times, 1 visits today)