De ce și cum să alegi credința în locul fricii 😇

 Oare și tu ai avut momente în care te-ai simțit blocată sau copleșită în viața personală sau profesională? Te îngrijorezi pentru viitor sau te îndoiești de abilitățile tale? 😨 Mai ales când îți începi activitatea pe cont propriu sau când deja ai o afacere a ta! Dacă da, vreau să îți împărtășesc o perspectivă puternică astăzi, pe care mi-am amintit-o de la Bob Proctor 🙂

Credința și frica. De ce să alegi credința în locul fricii?

Credința și frica sunt două forțe care se găsesc în mod constant în viața noastră. Ambele ne cer să credem în ceva ce nu putem vedea sau atinge. Dacă tot trebuie să crezi în ceva ce nu vezi, de ce să nu vrei să alegi credința? Diferența este că, credința duce la creștere, în timp ce frica duce la stagnare. Când alegem credința, alegem să credem în propriul nostru potențial, în puterea acțiunilor noastre, în bunătatea vieții și a universului. Avem încredere că lucrurile se vor rezolva pentru noi spre bine în cele din urmă, chiar dacă nu putem vedea calea clar acum. Acest tip de mentalitate duce la un sentiment de încredere și ușurință și în mediul fizic se manifestă ca o bunăstare generală, o persoană vie, veselă, entuziastă, cu bucurie de viață. Pe de altă parte, atunci când alegem frica, alegem să credem în propriile noastre limitări, în lipsuri și în eșec. Ne facem griji pentru viitor, ne îndoim de abilitățile noastre și suntem reținuți în a ne asuma riscuri. Acest tip de mentalitate duce la anxietate, griji și stres, ceea ce în lumea fizică se traduce în nemulțumire, depresie, nefericire, lipsa bucuriei vieții. ‼ ‼ Așadar, cum și Bob Proctor zice, te îndemn urgent să alegi credința! Alege să crezi că poți crea viața pe care o dorești, că îți poți desfășura activitatea cu sens și că îi poți sluji pe alții cu bucurie și ușurință câștigând bani din asta, pentru că vă dați valoarea reciproc. Alege să ai încredere în propria ta înțelepciune interioară, în îndrumarea vieții și a universului. Când alegi credința, îți deschizi o lume de posibilități. Devii mai rezistentă, mai creativă și mai plină de compasiune. 

Cum să alegi credința în locul fricii

Îți las mai jos câteva modalități prin care poți alege credința în locul fricii:

  1. Observă-ți fricile și identifică-le. Conștientizarea este primul pas în depășirea lor.
  2. Atunci când apar gânduri de frică, întrebă-te: Este real? Sunt bazate pe ceva sau sunt doar presupuneri pe ceea ce am trăit în trecut? Înlocuiește gândurile negative cu afirmații pozitive și împuternicitoare.
  3. Cultivă-ți credința prin meditație, introspecție, yoga, rugăciune, scrisul în jurnal…șamd. Sunt doar câteva din multitudinea de practici care îți întăresc credința și îți oferă un sentiment de claritate și scop.
  4. Caută un grup, un trib cu persoane care să te susțină și să aibă aceleași idei optimiste, care să te încurajeze să alegi credința în locul fricii. 
  5. Practică recunoștința. Ea îți mută atenția de la frică apreciind aspectele pozitive ale vieţii tale. Recunoștința ajută la cultivarea unei mentalități de abundență și pozitivitate.
  6. Fă pași mici în afara zonei tale de confort: ieșirea treptat din zona ta de confort te poate ajuta să construiești rezistență și încredere în tine. Începe cu mici provocări: să zâmbești pe stradă oricui, să bei cafea din altă ceașcă zilnic, să te îmbraci în casă cu haine de stradă, să schimbi cerceii în fiecare zi…șamd.
  7. Studiază, citeștee, caută întreabă. Înțelegerea și conștientizarea pot deseori atenua fricile prin înlocuirea lor cu un sentiment de pregătire și încredere. 
  8. Acceptă incertitudinea că este o parte naturală a vieții. În loc să lași frica să îți controleze deciziile, ai încredere că lucrurile se vor descurca așa cum sunt menite. Ai încredere în abilitățile tale de a face față provocărilor și de a te adapta la noile circumstanțe pentru evoluția ta. 
  9. Caută ghidare și sprijin. Dacă frica persistă, ia în considerare căutarea îndrumării de la un mentor, consilier sau terapeut de încredere. Ele pot oferi informații, instrumente și tehnici valoroase care să te ajute să alegi credința în locul fricii.
  10. Amintește-ți că alegerea credinței în locul fricii este o călătorie personală și poate dura timp. Fii răbdătoare și blândă cu tine. Totul se întâmplă pe baza unui calendar divin. 

 🧘‍♀️ Asta predau și eu la yoga meditativă prin zâmbet: remodelarea subconștientului pentru a alege credința și a avea încredere în viață, în propriile capacități, în potențialul nostru și în Univers, în locul fricii! Sunt aici pentru a te susține, pentru a te încuraja și pentru a te ajuta să profiți de propriul tău potențial divin! 😇  Îmi doresc și îmi place să cred că împreună creăm o lume de credință, speranță și iubire! 🌟✨👩‍❤️‍👩  Te invit cu drag la o sesiune demo de yoga meditativă, să încerci să vezi cum este!  Înscrie-te aici 👉 https://irinaconstantin.ro/…/yoga-meditativa-rechargeyoga/ Cu iubire, Irina

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *