5.00
(1 Evaluare)

Revitalizează-te

Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

Uită de tot ce ai făcut până acum și fă doar asta ?

?Garantat vei avea ENERGIE și Forță Vitală să faci tot ce îți propui și să reușești să te și bucuri de ceea ce faci 🙂 chiar dacă nu îți place ?

Este vorba despre programul de 7 zile de echilibrare energetică „Revitalizează-te„ care te ajută să îți echilibrezi și crești forța vitală ca să ai energie să faci tot ce îți propui cu bucurie!

Societatea modernă pune o presiune foarte mare pe femei, care trebuie să joace în mod simultan tot felul de roluri pentru a fi apreciate. 

Asemenea unui vampir energetic, societatea, aşa cum este construită astăzi, ne slăbeşte forţa vitală până la epuizare, fapt care conduce la aceste nenumărate dezechilibre, dacă noi singure nu facem ceva. 

Forța vitală menține organismul în echilibru energetic. 

O forță vitala echilibrată și puternică face întreaga ființă să își desfășoare armonios activitățile pentru că guvernează întreaga ființă umană în toate aspectele ei: fizic, mental, emoțional, spiritual, este ceea ce ne aduce ideile inspirate, creativitatea, energia noastră, motivația…este ceea ce ne ține „vii„.

O forță vitală slăbită și dezechilibrată duce la nealiniere în corp, la nemulțumiri, suferință, frustrare, confuzie, copleșire, chinuială, lipsa abundenței,  a unei vieți trăite armonios, până la diverse dureri, afecțiuni și boli grave. 

Ea este legată de cele mai înalte niveluri vibraţionale.

În ce constă programul de 7 zile?

  • dimineața invocația zilnică (de citit) + dans de trezire a forței vitale
  • seara journaling + dans eliberare a energiei negative
  • respirația alternativă pe nări de calmare a minții și centrare
  • meditație de eliberare: luni, marți și miercuri
  • meditație de împământare și echilibrare: miercuri, joi și vineri
  • meditație de vindecare și creștere a forței vitale: vineri, sâmbătă și duminică

 

Arată mai multe

Ce vei învăța?

  • Prin programul de 7 zile Revitalizează-te înveți să îți echilibrezi și crești forța vitală ca să ai energie să faci tot ce îți propui cu bucurie!
  • Și vei face asta prin meditație cu tehnologie binaurală, dans, journaling și invocație. Toate întrepătrunse într-un mod plăcut și facil pentru tine.

Conținut curs

Invocația zilnică
Citește zilnic invocația înainte să îți începi ziua. Recomand să o și scrii zilnic, dacă ai timp. Efectul va fi unul și mai profund.

  • Invocația

Journaling doar seara
Ia-ți un jurnal sau o agendă, un stilou (recomand, pentru că este instrumentul elegant al nobililor) în care vei scrie ce ai observat în ziua respectivă.

Dans de trezire a forței vitale dimineața și de eliberare seara
Practică dansul dimineața cu intenția de trezire a forței vitale. Practică-l după citirea invocației. Apoi, ascultă meditația de dimineață din ziua respectivă.

1 Meditația de eliberare
Meditația de eliberare este prima meditație pe care o vei asculta luni, marți și miercuri. De preferat ascult-o cu căști pentru un efect mai puternic și mai profund datorită tonurilor binaurale cu care este creată. Aceste tonuri induc subtil la nivelul creierului starea de meditație, de calm, de creativitate și relaxare. Ascult-o cât mai devreme după trezire (pentru că mintea este relaxată și foarte receptivă, înainte de a începe grijile zilnice, mesaje, știri..șamd). Îți recomand să o asculți și seara înainte de culcare.

2 Meditația de împământare și echilibrare
Meditația 2 este cea de împământare și echilibrare și este meditația pe care o vei asculta miercuri, joi și vineri. Miercuri ascult-o doar seara :) miercuri dimineața o ai încă de ascultat pe cea de eliberare :) De preferat ascult-o cu căști pentru un efect mai puternic și mai profund datorită tonurilor binaurale cu care este creată. Aceste tonuri induc subtil la nivelul creierului starea de meditație, de calm, de creativitate și relaxare. Ascult-o cât mai devreme după trezire (pentru că mintea este relaxată și foarte receptivă, înainte de a începe grijile zilnice, mesaje, știri..șamd). Îți recomand să o asculți și seara înainte de culcare.

3 Meditația de vindecare
Meditația 3 este cea de vindecare și este meditația pe care o vei asculta vineri, sâmbătă și duminică. Vineri ascult-o doar seara :) vineri dimineața o ai încă de ascultat pe cea de împământare și echilibrare :) De preferat ascult-o cu căști pentru un efect mai puternic și mai profund datorită tonurilor binaurale cu care este creată. Aceste tonuri induc subtil la nivelul creierului starea de meditație, de calm, de creativitate și relaxare. Ascult-o cât mai devreme după trezire (pentru că mintea este relaxată și foarte receptivă, înainte de a începe grijile zilnice, mesaje, știri..șamd). Îți recomand să o asculți și seara înainte de culcare.

Respirația alternativă pe nări
Este o respirație care: - calmează mintea, - te centrează, - echilibrează cele două emisfere cerebrale: dreapta (intuiția) și stânga (raționalul), - aliniază cele două energii feminină - yin (pasiunea, motivația) și masculină - yang (acțiunea) din corpul nostru, - te ajută să intri în stare de meditație.

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 1 evaluare
5
o evaluare
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
BL
acum 12 luni
Programul Revitalizează-te a venit pentru mine ca o ploaie caldă de vară, atunci când ești topită și te scurgi și nu reușești să te aduni.
Este atât de simplu, dar cu beneficii enorme. Iar dacă îl practici în fiecare săptămână cu consecvență vezi și mai multe beneficii.
Mă ajută să încep ziua cu energie pe maxim, dar și să mă echilibrez în ceea ce am de făcut. Atât de bine este împletită partea de energizare cu echilibrare.
Mulțumesc cu recunoștință, Irina! Pentru acest minunat program!
Îl recomand tuturor femeilor, ar trebui să fie obligatoriu pentru toată lumea :) și cu siguranță altfel s-ar desfășura fiecare zi din viața noastră.