Cam așa arătam eu de dimineață când m-am trezit :)) după o noapte agitată, de nesomn…ceea ce la mine se întâmplă fooooarte rar…poate la vreo Lună Plină, ceea ce nu este acum.
 
Probabil că după atâta mâncare cu ocazia Paștelui…dormit cam prost în deplasarea de Paști 😔, nici măcar corpul nu a mai putut să doarmă cum trebuie la el acasă…darămite mintea. 
 
Dimineață mi-a fost dificil să-mi găsesc motivația și energia necesare pentru a fi productivă și eficientă în activitățile de peste zi, care nu se dovedeau a fi puține….miercuri fiind cea mai plină zi: regresie la prima oră, predat yoga, luat copilul de la școală, gătit, Mastermind, postări, dansuri de la ora 20.00 – 21.30 și să fiu integră și eficientă toată ziua…greeu.
 
Și uite așa am început eu cu dansul de trezire a corpului și apoi cu meditația de împământare, respirații și cafea, desigur 🙂 
 
Yoga de la 10.00 m-a reîncărcat de parcă am dormit 2 ore profund :)) 
 
Și uite așa, acum este ora 17.30 și eu scriu în continuare cu drag și spor și aș mai scrie eu multe dar trebuie să fug să duc copilul la tenis și apoi eu să ajung la timp la dansurile mele preferate charleston 🙂 și swing. 
 
Deci, cele 5 moduri sunt:
1. dans
2. yoga tradițională, yoga meditativă pe care eu o predau
3. meditația
4. respirații
5. cafea 
 
Dacă vrei și tu să experimentezi revitalizarea și să ai energie și eficiență pentru o zi întreagă chiar dacă te simți sfârșită, am pregătit pentru tine o super ofertă 🙂 de doar 44 lei la programul Revitalizează-te. 
 
De fapt, am pus acest preț simbolic, doar ca să avem un schimb de energie între noi.
 
Programul este muuult mai valoros dar vreau să aibă acces la el cât mai multă lume! 
 
Aici găsești detaliile programului https://irinaconstantin.ro/courses/revitalizeaza-te/
 
Cu iubire, 
Irina 
(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *